Verona

Alexandria este un oraș care îmbină istoria antică cu o stațiune modernă de pe plajă. Împletirea  strânsă a culturilor - egipteană, greacă și romană.

Fortul puternic este principala atracție a orașului. Aflâdu-te aici în fața ta, se v-a deschide întregul spațiu maritim.

Biblioteca unică legendară din Alexandria include  muzeul  antichităților, planetariul, biblioteca pentru copii și orbi, școala de științe ale informației și centrul de conferințe.

Muzeul Național din Alexandria este unul dintre cele mai bune muzee din Egipt, care povestește despre faraoni, romani, copți și era islamică.

Moscheea Abu al-Abbas el-Mursi este o clădire magnifică, cu stâlpi de granit impunători, felinare colorate, ziduri și ferestre vopsite și o podea de marmură.

Catacombele din Com El-Shukaf au fost construite in anul 1 al e.n., aici sunt păstrate morminte romane. Aici se află mormintele a 300 de oameni celebri din lumea antică.

Pentru turiștii care doresc să combine odihna cu vizitarea obiectivelor turistice, Alexandria este un oraș minunat.

Plajele din Maamura, Montaz, Assafra, stațiunile de agrement, Agami și Hanover vă vor bucura cu confortul, restaurantele confortabile, nisipul alb, cu apa caldă și transparentă, din Marea Mediterană.