Cele mai ieftine bilete de avion Air Canada

Air Baltic

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „Air Baltic”. Oferte pentru zbor direct Geneva de la Air Baltic puteți găsi pe www.avigo.md.

Despre companie

Compania „Air Baltic” fost prima companie din Letonia care a iniţiat vânzarea de bilete de avion prin intermediul internetului. În anul 2012, „Air Baltic” reușește să înregistreze un număr impresionant de persoane transportate - peste 3 milioane de pasageri.

Istoric

Compania naţională letoniană  „Air Baltic” şi-a început activitatea în anul 1995, iar sediul principal al companiei se află la Riga. Compania „Air Baltic” a fost premiată de mai multe ori pentru rezultatele obținute, în special cele din ultimii ani.

În anul 2000, compania aerienă „Air Baltic” a obţinut „Premiul letonian de Calitate 2000” pentru rezultatele deosebite în afaceri. Compania a fost distinsă cu statutul „Partener de încredere SAS”.

De asemenea, „Air Baltic” a obţinut Premiul Internaţional „Diamond” pentru excelență în anul 2012 la Bruxelles.

Flota

Compania „Air Baltic” operează, în acest moment, pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 25 de aeronave - cinci Boeing 737-500, opt Boeing 737-300 şi doisprezece Bombardier Q400Next Gen.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „Air Baltic” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 115 cm ( 55 × 40 × 20) .

Cei de la:

Economy Class - bagajul de mână nu trebuie să depășească 10 kg (suma de trei dimensiuni - 115 cm).

Business Class - un bagaj cu o greutate de până la 15 kg (suma de trei dimensiuni - 115 cm).

Rezervă acum bilete de avion ieftine pe www.avigo.md. Nu ai timp de căutări ? Contactează-ne 022 000 412.