Cele mai ieftine bilete de avion BLUE AIR

Austrian Airlines

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „Austrian Airlines”. Dacă zbori cu escală prin capitala austriacă, cel mai probabil nu vei avea oportunitatea să explorezi din plin orașul care a fost centrul muzicii clasice și al operei pentru multe secole. Alege una dintre cele mai bune oferte Chisinau Viena avion de la compania Austrian Airlines și bucură-ți auzul cu sunetele cristaline ale muzicii vieneze.

Despre companie

Companiile aeriene „Austrian Airlines” sunt membre al unui grup de capital mare care uneşte sub logo-ul său şi transportatorii aerieni „Lauda Air” şi „Austrian Arrows”.

Companiile aeriene austriece sunt singura companie aeriană din lume care angajează pentru zborurile transatlantice cei mai renumiţi bucătari austrieci sau chiar internaţionali.

Conform unui sondaj realizat de „Skytrax”, 14 milioane de pasageri au considerat cateringul de la clasa business ca fiind cel mai bun catering din lume oferit la bordul unei aeronave. Mesele sunt gratuite la bordul aeronavelor. În afara meselor servite, compania garantează pasagerilor săi şi programe audio şi video, posibilitatea de realizare a unor cumpărături exclusiviste, iar copiii au asigurat un program atractiv de divertisment.

Istoric

„Austrian Airlines” a fost înfiinţată în anul 1958 cu sediul la Viena. Din anul 2000, „Austrian Airlines” este membru a celei mai mari alianţe din lume „Star Alliance”, iar din februarie 2007 cooperează şi cu grupul rus de companii aeriene „AiRUnion”.

Compania austriacă oferă conexiuni interesante prin Viena, către 130 oraşe din lume şi 66 ţări de pe cele 5 continente.

Flota

Compania „Austrian Airlines” operează, în acest moment, pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 36 de aeronave.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „Austrian Airlines” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x40x23 cm (lungime x lăţime x înălţime). Dar acest lucru este valabil în cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip Boeing şi Airbus.

Greutatea bagajului de mână nu trebuie să fie mai mare de 8 kg. Piesele de bagaj cu o greutate mai mare de 32 kg , nu vor fi acceptate la check-in.

Pentru mai multe detalii contactati-ne 022 000 412.