BARCELONA - Bilete de avion BARCELONA

Bilete de avion spre Bangkok

Dacă îți dorești să faci o rezervare la biletele de avion spre Bangkok, AVIGO are cele mai avantajoase oferte. Vei descoperi că cele mai bune prețuri la biletele de avion către destinația dorită le poți comanda pe site-ul avigo.md.

Ce trebuie să știi dacă zbori la Bangkok?

Orașul Bangkok este capitala celui mai mare oraș din Thailanda. Cu o cifră care te va uimi, dar este adevărată, Bangkok are o populație de 8.538.610 de locuitori.

Potrivit statisticilor mondiale, orașul este printre cele mai populare destinații de turism din lume. Bangkok este un centru economic și social dezvoltat. Orașul este cunoscut pe scurt ca Krung Thep, dar în thailandeză, orașul are printre cele mai lungi nume din lume pentru o localitate: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit

Istoria orașului Bangkok

Orașul Bangkok a fost fondat de către regele din dinastia Rama I, în anul 1782 și s-a construit de-a lungul celui mai mare râu din Thailanda - Chao Praza.

Datorită ramificării canalelor, Bangkok a primit încă o denumire care a fost dată de europeni - „Veneția Estului”.

 În ce perioade ale anului să vizitezi Bangkok?

Orașul se află în apropiere de Ecuator și se are o climă tropicală. Pe parcursul anului, temperaturile în Bangkok variază de la +19°C până la +38°C.

În regiune au loc ploi musonice, care cad predominant în perioada caldă a anului mai-iulie. Cele mai reci luni ale anului sunt noiembrie și decembrie.

Ce poți vedea în Bangkok?

Din moment ce te afli în acest oraș – lasă bagajele și fugi să admiri templele din regiune. Templul buddhist din Phra Nakhon adăposteşte celebra statuie a lui Buddha. Templul este considerat prima universitate publică din Thailanda.

Statuia lui Buddha, care are o înălțime de aproape 15 metri înălţime şi 43 de metri lungime, este una dintre principalele atracţii din oraș.

Vizitează neapărat templul Wat Phra Keaw și Palatul Grand. Acestea sunt deschise zilnic de la ora 8:30 până la 15:30. Pentru un bilet de intrare în acest temple va trebui să achitați 350 baht.

Ce poți mânca în orașul Bangkok?

Bucătăria din Bangkok nu este pe placul tuturor turiștilor, pentru că este diferită de ceea ce descoperă aceștia în Italia și Franța.

Când ajungi în oraș gustă din toate supele, vei rămâne impresionat de modul de preparare și ingredientele utilizate.

„Tom yum” este o supă  tradițională iute-acrişoară, cu fructe de mare şi cu garnitură de orez. Din băuturi poți încerca sucurile de mango, papaya şi cocos proaspăt.

Cât te costă o zi în Bangkok?

Dacă vrei să închiriezi o locuință modestă, atunci vei scoate din buzunar între 100 și 300 de baht pentru o noapte. O camera mai confortabilă, cu aer condiționat, baie proprie și cu apă caldă te va costa între 500 și 800 baht pentru o noapte.

Pentru un prânz copios vei achita până la 20 baht pentru o persoană. Dacă vrei să te răsfeți poți încerca masajul balinez. Prețul unei ore de masaj costă aproximativ 35 baht.

Cum ajungi în Bangkok?

După ce ai comandat pe avigo.md și ți-ai pregătit bagajul, urci în transport și te deplasezi spre aeroport. Cu siguranță vei face escală într-o altă țară sau în mai multe, așa că fii pregătit pentru un drum lung.