Bilete de avion din Antananarivo catre Cluj-Napoca

De la 599€

Când să zbori la Cluj-Napoca ca să economiseşti

prices: 599€ - 1279€

Din Antananarivo către Cluj-Napoca

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cluj-Napoca este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 22 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Antananarivo spre Cluj-Napoca în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Mauritius pe 2022-11-03

Cel mai ieftin zbor

599 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Antananarivo către Cluj-Napoca găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 25 iunie 2022, iar zborul va fi operat de Turkish Airlines.

Cluj-Napoca: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cluj-Napoca dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

25 iun.
TNR
Antananarivo
CLJ
Cluj-Napoca
33h 29m
De la
599€
8 oct.
TNR
Antananarivo
CLJ
Cluj-Napoca
33h 29m
De la
601€
18 iun.
TNR
Antananarivo
CLJ
Cluj-Napoca
57h 29m
De la
607€
10 sept.
TNR
Antananarivo
CLJ
Cluj-Napoca
33h 29m
De la
638€
24 sept.
TNR
Antananarivo
CLJ
Cluj-Napoca
33h 29m
De la
652€
20 sept.
TNR
Antananarivo
CLJ
Cluj-Napoca
32h 24m
De la
670€

Avia bilete spre Cluj-Napoca

Zboruri spre Cluj-Napoca care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Antananarivo - Cluj-Napoca, iar returul îl găsești pe pagina Cluj-Napoca - Antananarivo.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cluj-Napoca sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cluj-Napoca.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cluj-Napoca

Temperatura in Cluj-Napoca variază astăzi de la 20°C până la 20°C

Antananarivo

02 Jul 2022
15°C min
15°C max

Cluj-Napoca

02 Jul 2022
20°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Antananarivo
Cluj-Napoca

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cluj-Napoca

test

Profil