Bilete de avion din Ashgabat catre Christchurch

De la 1039€

Când să zbori la Christchurch ca să economiseşti

prices: 1039€ - 5126€

Din Ashgabat către Christchurch

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Christchurch este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 35 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Ashgabat spre Christchurch în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Fly Dubai pe 2022-12-07

Cel mai ieftin zbor

1039 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Ashgabat către Christchurch găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 28 noiembrie 2022, iar zborul va fi operat de Fly Dubai.

Christchurch: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Christchurch dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

28 nov.
ASB
Ashgabat
CHC
Christchurch
59h 29m
De la
1039€
17 feb.
ASB
Ashgabat
CHC
Christchurch
59h 29m
De la
1039€
27 feb.
ASB
Ashgabat
CHC
Christchurch
59h 29m
De la
1039€
14 nov.
ASB
Ashgabat
CHC
Christchurch
59h 29m
De la
1039€
18 nov.
ASB
Ashgabat
CHC
Christchurch
59h 29m
De la
1039€
5 nov.
ASB
Ashgabat
CHC
Christchurch
59h 29m
De la
1152€

Avia bilete spre Christchurch

Zboruri spre Christchurch care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Ashgabat - Christchurch, iar returul îl găsești pe pagina Christchurch - Ashgabat.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Christchurch sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Christchurch.

Cel mai potrivit timp de a vizita Christchurch

Temperatura in Christchurch variază astăzi de la 5°C până la 7°C

Ashgabat

25 Sep 2023
25°C min
25°C max

Christchurch

25 Sep 2023
5°C min
7°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Ashgabat
Christchurch

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Christchurch

test

Profil