Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Atena catre Izmir

De la 60€

Când să zbori la Izmir ca să economiseşti

prices: 60€ - 104€

Din Atena către Izmir

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Izmir este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 0 ore 54 min – timp record pentru durata călătoriei din Atena spre Izmir în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Aegean Airlines pe 2020-04-08

Cel mai ieftin zbor

60 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Atena către Izmir găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 8 aprilie 2020, iar zborul va fi operat de Aegean Airlines.

Izmir: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Izmir dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Aegean Airlines
8 apr.
ATH
Atena
IZM
Izmir
0h 54m
De la
60€
Aegean Airlines
3 apr.
ATH
Atena
IZM
Izmir
0h 54m
De la
60€
Aegean Airlines
24 apr.
ATH
Atena
IZM
Izmir
0h 54m
De la
60€
Aegean Airlines
25 dec.
ATH
Atena
IZM
Izmir
1h 9m
De la
60€
Aegean Airlines
19 feb.
ATH
Atena
IZM
Izmir
1h 9m
De la
60€
Aegean Airlines
26 feb.
ATH
Atena
IZM
Izmir
1h 9m
De la
60€

Avia bilete spre Izmir

Zboruri spre Izmir care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Atena - Izmir, iar returul îl găsești pe pagina Izmir - Atena.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Izmir sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Izmir.

Cel mai potrivit timp de a vizita Izmir

Temperatura in Izmir variază astăzi de la 17°C până la 18°C

Atena

15 Dec 2019
10°C min
14°C max

Izmir

15 Dec 2019
17°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Atena
Izmir

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Izmir