Bilete de avion din Atena catre Lima

De la 318€

Când să zbori la Lima ca să economiseşti

prices: 318€ - 463€

Din Atena către Lima

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Lima este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 29 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Atena spre Lima în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-07-26

Cel mai ieftin zbor

318 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Atena către Lima găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 ianuarie 2021, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Lima: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Lima dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

18 ian.
ATH
Atena
LIM
Lima
42h 55m
De la
318€
30 nov.
ATH
Atena
LIM
Lima
42h 55m
De la
318€
3 feb.
ATH
Atena
LIM
Lima
42h 55m
De la
318€
29 ian.
ATH
Atena
LIM
Lima
42h 55m
De la
318€
4 dec.
ATH
Atena
LIM
Lima
42h 55m
De la
332€
30 oct.
ATH
Atena
LIM
Lima
50h 19m
De la
334€

Avia bilete spre Lima

Zboruri spre Lima care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Atena - Lima, iar returul îl găsești pe pagina Lima - Atena.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Lima sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Lima.

Cel mai potrivit timp de a vizita Lima

Temperatura in Lima variază astăzi de la 16°C până la 16°C

Atena

15 Jul 2020
27°C min
28°C max

Lima

15 Jul 2020
16°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Atena
Lima

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Lima

test

Profil