Bilete de avion din Bacău catre Kiev

De la 72€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 72€ - 149€

Din Bacău către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 12 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Bacău spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu pe 2020-07-15

Cel mai ieftin zbor

72 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bacău către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

17 nov.
BCM
Bacău
IEV
Kiev
26h 34m
De la
72€
Wizz Air
2 mar.
BCM
Bacău
IEV
Kiev
51h 14m
De la
72€
Wizz Air
2 feb.
BCM
Bacău
IEV
Kiev
51h 14m
De la
78€
13 nov.
BCM
Bacău
IEV
Kiev
16h 4m
De la
83€
24 ian.
BCM
Bacău
IEV
Kiev
31h 14m
De la
83€
25 nov.
BCM
Bacău
IEV
Kiev
15h 39m
De la
86€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bacău - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Bacău.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 18°C până la 19°C

Bacău

27 Sep 2020
16°C min
18°C max

Kiev

27 Sep 2020
18°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bacău
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil