Bilete de avion din Bacău catre Roma

De la 68€

Când să zbori la Roma ca să economiseşti

prices: 68€ - 295€

Din Bacău către Roma

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Roma este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 13 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Bacău spre Roma în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2023-08-12

Cel mai ieftin zbor

68 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bacău către Roma găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 martie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Roma: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

27 mar.
BCM
Bacău
ROM
Roma
33h 14m
De la
68€
13 mar.
BCM
Bacău
ROM
Roma
31h 29m
De la
69€
6 mar.
BCM
Bacău
ROM
Roma
31h 29m
De la
70€
20 mar.
BCM
Bacău
ROM
Roma
33h 9m
De la
72€
8 mai
BCM
Bacău
ROM
Roma
27h 34m
De la
76€
Wizz Air
24 nov.
BCM
Bacău
ROM
Roma
50h 4m
De la
76€

Avia bilete spre Roma

Zboruri spre Roma care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bacău - Roma, iar returul îl găsești pe pagina Roma - Bacău.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Roma sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Roma.

Cel mai potrivit timp de a vizita Roma

Temperatura in Roma variază astăzi de la 22°C până la 27°C

Bacău

05 Jun 2023
17°C min
17°C max

Roma

05 Jun 2023
22°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bacău
Roma

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Roma

Companii care zboară spre Roma

test

Profil