Bilete de avion din Baia Mare catre Cracovia

De la 123€

Când să zbori la Cracovia ca să economiseşti

prices: 123€ - 247€

Din Baia Mare către Cracovia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cracovia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 10 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Baia Mare spre Cracovia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu HiSky pe 2023-08-01

Cel mai ieftin zbor

123 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Baia Mare către Cracovia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 5 octombrie 2023, iar zborul va fi operat de HiSky.

Cracovia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cracovia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

5 oct.
BAY
Baia Mare
KRK
Cracovia
26h 9m
De la
123€
14 sept.
BAY
Baia Mare
KRK
Cracovia
26h 9m
De la
123€
23 apr.
BAY
Baia Mare
KRK
Cracovia
37h 59m
De la
129€
5 mar.
BAY
Baia Mare
KRK
Cracovia
29h 9m
De la
131€
27 mar.
BAY
Baia Mare
KRK
Cracovia
29h 44m
De la
131€
27 iun.
BAY
Baia Mare
KRK
Cracovia
23h 14m
De la
132€

Avia bilete spre Cracovia

Zboruri spre Cracovia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Baia Mare - Cracovia, iar returul îl găsești pe pagina Cracovia - Baia Mare.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cracovia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cracovia.

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cracovia

test

Profil