Bilete de avion din Baia Mare catre Helsinki

De la 109€

Când să zbori la Helsinki ca să economiseşti

prices: 109€ - 596€

Din Baia Mare către Helsinki

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Helsinki este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 15 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Baia Mare spre Helsinki în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Tarom pe 2022-10-24

Cel mai ieftin zbor

109 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Baia Mare către Helsinki găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 septembrie 2022, iar zborul va fi operat de Tarom.

Helsinki: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Helsinki dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

26 sept.
BAY
Baia Mare
HEL
Helsinki
27h 19m
De la
109€
16 oct.
BAY
Baia Mare
HEL
Helsinki
27h 29m
De la
117€
7 oct.
BAY
Baia Mare
HEL
Helsinki
30h 29m
De la
124€
21 sept.
BAY
Baia Mare
HEL
Helsinki
22h 54m
De la
126€
9 oct.
BAY
Baia Mare
HEL
Helsinki
27h 29m
De la
130€
24 oct.
BAY
Baia Mare
HEL
Helsinki
15h 29m
De la
134€

Avia bilete spre Helsinki

Zboruri spre Helsinki care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Baia Mare - Helsinki, iar returul îl găsești pe pagina Helsinki - Baia Mare.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Helsinki sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Helsinki.

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Helsinki

test

Profil