Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Barcelona catre Salt Lake City

De la 234€

Când să zbori la Salt Lake City ca să economiseşti

prices: 234€ - 426€

Din Barcelona către Salt Lake City

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Salt Lake City este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 21 ore 53 min – timp record pentru durata călătoriei din Barcelona spre Salt Lake City în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Norwegian Air Shuttle pe 2020-03-17

Cel mai ieftin zbor

234 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Barcelona către Salt Lake City găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 29 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Norwegian Air.

Salt Lake City: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Salt Lake City dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

29 ian.
BCN
Barcelona
SLC
Salt Lake City
30h 18m
De la
234€
13 apr.
BCN
Barcelona
SLC
Salt Lake City
36h 0m
De la
234€
6 apr.
BCN
Barcelona
SLC
Salt Lake City
36h 5m
De la
234€
8 feb.
BCN
Barcelona
SLC
Salt Lake City
37h 23m
De la
234€
22 ian.
BCN
Barcelona
SLC
Salt Lake City
30h 18m
De la
240€
6 feb.
BCN
Barcelona
SLC
Salt Lake City
33h 34m
De la
243€

Avia bilete spre Salt Lake City

Zboruri spre Salt Lake City care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Barcelona - Salt Lake City, iar returul îl găsești pe pagina Salt Lake City - Barcelona.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Salt Lake City sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Salt Lake City.

Cel mai potrivit timp de a vizita Salt Lake City

Temperatura in Salt Lake City variază astăzi de la -7°C până la -2°C

Barcelona

16 Dec 2019
4°C min
14°C max

Salt Lake City

16 Dec 2019
-7°C min
-2°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Barcelona
Salt Lake City

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Salt Lake City