Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Barcelona spre Belfast

De la 45€

Când să zbori la Belfast ca să economiseşti

prices: 45€ - 124€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Barcelona către Belfast

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Belfast este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Barcelona spre Belfast în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2019-10-02

Cel mai ieftin zbor

45 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Barcelona către Belfast găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 2 octombrie 2019, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Belfast: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
2 oct.
BCN
Barcelona
BFS
Belfast
5h 34m
De la
45€
Ryanair
9 oct.
BCN
Barcelona
BFS
Belfast
5h 34m
De la
45€
Ryanair
16 oct.
BCN
Barcelona
BFS
Belfast
10h 29m
De la
45€
Ryanair
29 nov.
BCN
Barcelona
BFS
Belfast
7h 4m
De la
48€
Ryanair
21 nov.
BCN
Barcelona
BFS
Belfast
17h 34m
De la
52€
Ryanair
14 nov.
BCN
Barcelona
BFS
Belfast
24h 14m
De la
52€

Avia bilete spre Belfast

Zboruri spre Belfast care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Barcelona - Belfast, iar returul îl găsești pe pagina Belfast - Barcelona.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Belfast sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Belfast.

Companii care zboară spre Belfast