Bilete de avion din Bari catre Sofia

De la 12€

Când să zbori la Sofia ca să economiseşti

prices: 12€ - 62€

Din Bari către Sofia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sofia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Bari spre Sofia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-07-08

Cel mai ieftin zbor

13 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bari către Sofia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 8 iulie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Sofia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sofia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
8 iul.
BRI
Bari
SOF
Sofia
1h 19m
De la
12.1€
Wizz Air
20 iul.
BRI
Bari
SOF
Sofia
1h 19m
De la
12.1€
Wizz Air
24 iul.
BRI
Bari
SOF
Sofia
1h 19m
De la
12.1€
Wizz Air
15 iul.
BRI
Bari
SOF
Sofia
1h 19m
De la
12.1€
Wizz Air
3 iul.
BRI
Bari
SOF
Sofia
1h 19m
De la
12.1€
Wizz Air
15 iun.
BRI
Bari
SOF
Sofia
1h 19m
De la
20.9€

Avia bilete spre Sofia

Zboruri spre Sofia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bari - Sofia, iar returul îl găsești pe pagina Sofia - Bari.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sofia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sofia.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sofia

Temperatura in Sofia variază astăzi de la 17°C până la 21°C

Bari

13 Jun 2021
22°C min
24°C max

Sofia

13 Jun 2021
17°C min
21°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bari
Sofia

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Sofia

test

Profil