Bilete de avion din Basel catre Accra

De la 223€

Când să zbori la Accra ca să economiseşti

prices: 223€ - 413€

Din Basel către Accra

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Accra este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 22 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre Accra în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2020-08-14

Cel mai ieftin zbor

223 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către Accra găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 august 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Accra: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Accra dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

27 aug.
BSL
Basel
ACC
Accra
45h 54m
De la
223€
2 iul.
BSL
Basel
ACC
Accra
45h 54m
De la
223€
5 dec.
BSL
Basel
ACC
Accra
31h 59m
De la
228€
8 dec.
BSL
Basel
ACC
Accra
45h 29m
De la
228€
1 sept.
BSL
Basel
ACC
Accra
48h 29m
De la
229€
13 sept.
BSL
Basel
ACC
Accra
44h 39m
De la
230€

Avia bilete spre Accra

Zboruri spre Accra care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - Accra, iar returul îl găsești pe pagina Accra - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Accra sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Accra.

Cel mai potrivit timp de a vizita Accra

Temperatura in Accra variază astăzi de la 28°C până la 28°C

Basel

03 Jul 2020
22°C min
23°C max

Accra

03 Jul 2020
28°C min
28°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
Accra

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Accra

test

Profil