Bilete de avion din Basel catre Cape Town

De la 311€

Când să zbori la Cape Town ca să economiseşti

prices: 311€ - 496€

Din Basel către Cape Town

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cape Town este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 22 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre Cape Town în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2020-02-04

Cel mai ieftin zbor

311 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către Cape Town găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 1 martie 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Cape Town: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cape Town dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

1 mar.
BSL
Basel
CPT
Cape Town
26h 14m
De la
311€
8 mar.
BSL
Basel
CPT
Cape Town
26h 14m
De la
313€
16 mar.
BSL
Basel
CPT
Cape Town
45h 34m
De la
343€
14 mai
BSL
Basel
CPT
Cape Town
49h 54m
De la
400€
17 iun.
BSL
Basel
CPT
Cape Town
48h 44m
De la
420€
30 aug.
BSL
Basel
CPT
Cape Town
43h 59m
De la
421€

Avia bilete spre Cape Town

Zboruri spre Cape Town care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - Cape Town, iar returul îl găsești pe pagina Cape Town - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cape Town sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cape Town.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cape Town

Temperatura in Cape Town variază astăzi de la 13°C până la 16°C

Basel

03 Jul 2020
22°C min
23°C max

Cape Town

03 Jul 2020
13°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
Cape Town

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cape Town

test

Profil