Bilete de avion din Basel catre Kigali

De la 351€

Când să zbori la Kigali ca să economiseşti

prices: 351€ - 486€

Din Basel către Kigali

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kigali este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 18 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre Kigali în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Brussels Airlines pe 2020-06-04

Cel mai ieftin zbor

351 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către Kigali găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 29 aprilie 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Kigali: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kigali dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

29 apr.
BSL
Basel
KGL
Kigali
32h 29m
De la
351€
11 mar.
BSL
Basel
KGL
Kigali
31h 14m
De la
358€
25 mar.
BSL
Basel
KGL
Kigali
31h 14m
De la
358€
22 apr.
BSL
Basel
KGL
Kigali
29h 44m
De la
366€
4 mar.
BSL
Basel
KGL
Kigali
31h 14m
De la
371€
28 feb.
BSL
Basel
KGL
Kigali
35h 34m
De la
392€

Avia bilete spre Kigali

Zboruri spre Kigali care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - Kigali, iar returul îl găsești pe pagina Kigali - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kigali sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kigali.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kigali

Temperatura in Kigali variază astăzi de la 20°C până la 21°C

Basel

17 Feb 2020
11°C min
18°C max

Kigali

17 Feb 2020
20°C min
21°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
Kigali

Companii care zboară spre Kigali

test

Profil