Bilete de avion din Basel catre Salt Lake City

De la 277€

Când să zbori la Salt Lake City ca să economiseşti

prices: 277€ - 397€

Din Basel către Salt Lake City

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Salt Lake City este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 30 ore 38 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre Salt Lake City în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2021-04-16

Cel mai ieftin zbor

277 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către Salt Lake City găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 20 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Salt Lake City: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Salt Lake City dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

20 oct.
BSL
Basel
SLC
Salt Lake City
37h 57m
De la
277€
24 oct.
BSL
Basel
SLC
Salt Lake City
56h 40m
De la
277€
22 nov.
BSL
Basel
SLC
Salt Lake City
39h 30m
De la
278€
13 oct.
BSL
Basel
SLC
Salt Lake City
41h 32m
De la
283€
15 nov.
BSL
Basel
SLC
Salt Lake City
39h 12m
De la
286€
13 dec.
BSL
Basel
SLC
Salt Lake City
39h 5m
De la
287€

Avia bilete spre Salt Lake City

Zboruri spre Salt Lake City care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - Salt Lake City, iar returul îl găsești pe pagina Salt Lake City - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Salt Lake City sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Salt Lake City.

Cel mai potrivit timp de a vizita Salt Lake City

Temperatura in Salt Lake City variază astăzi de la 27°C până la 28°C

Basel

02 Jul 2020
22°C min
23°C max

Salt Lake City

02 Jul 2020
27°C min
28°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
Salt Lake City

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Salt Lake City

test

Profil