Bilete de avion din Basel catre San Jose

De la 240€

Când să zbori la San Jose ca să economiseşti

prices: 240€ - 458€

Din Basel către San Jose

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către San Jose este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 29 ore 37 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre San Jose în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2021-04-10

Cel mai ieftin zbor

240 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către San Jose găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 8 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

San Jose: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către San Jose dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

8 nov.
BSL
Basel
SJO
San Jose
51h 31m
De la
240€
14 mar.
BSL
Basel
SJO
San Jose
50h 31m
De la
248€
13 oct.
BSL
Basel
SJO
San Jose
37h 19m
De la
251€
17 aug.
BSL
Basel
SJO
San Jose
30h 17m
De la
254€
7 mar.
BSL
Basel
SJO
San Jose
51h 31m
De la
254€
22 mar.
BSL
Basel
SJO
San Jose
54h 51m
De la
255€

Avia bilete spre San Jose

Zboruri spre San Jose care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - San Jose, iar returul îl găsești pe pagina San Jose - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre San Jose sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia San Jose.

Cel mai potrivit timp de a vizita San Jose

Temperatura in San Jose variază astăzi de la 26°C până la 27°C

Basel

02 Jul 2020
22°C min
23°C max

San Jose

02 Jul 2020
26°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
San Jose

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre San Jose

test

Profil