Bilete de avion din Basel catre Sankt Petersburg

De la 51€

Când să zbori la Sankt Petersburg ca să economiseşti

prices: 51€ - 179€

Din Basel către Sankt Petersburg

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sankt Petersburg este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 9 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre Sankt Petersburg în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2020-10-14

Cel mai ieftin zbor

51 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către Sankt Petersburg găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 28 februarie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Sankt Petersburg: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sankt Petersburg dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
28 feb.
BSL
Basel
LED
Sankt Petersburg
15h 39m
De la
51€
Wizz Air
17 ian.
BSL
Basel
LED
Sankt Petersburg
15h 39m
De la
58€
Wizz Air
25 ian.
BSL
Basel
LED
Sankt Petersburg
15h 39m
De la
58€
Wizz Air
1 mar.
BSL
Basel
LED
Sankt Petersburg
15h 39m
De la
58€
Wizz Air
22 mar.
BSL
Basel
LED
Sankt Petersburg
15h 39m
De la
58€
Wizz Air
16 nov.
BSL
Basel
LED
Sankt Petersburg
15h 39m
De la
58€

Avia bilete spre Sankt Petersburg

Zboruri spre Sankt Petersburg care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - Sankt Petersburg, iar returul îl găsești pe pagina Sankt Petersburg - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sankt Petersburg sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sankt Petersburg.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sankt Petersburg

Temperatura in Sankt Petersburg variază astăzi de la 19°C până la 19°C

Basel

11 Jul 2020
25°C min
25°C max

Sankt Petersburg

11 Jul 2020
19°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
Sankt Petersburg

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Sankt Petersburg

Companii care zboară spre Sankt Petersburg

test

Profil