Bilete de avion din Basel catre Singapore

De la 269€

Când să zbori la Singapore ca să economiseşti

prices: 269€ - 386€

Din Basel către Singapore

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Singapore este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 26 ore 24 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre Singapore în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2020-03-17

Cel mai ieftin zbor

269 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către Singapore găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 3 mai 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Singapore: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Singapore dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

3 mai
BSL
Basel
SIN
Singapore
52h 39m
De la
269€
17 iun.
BSL
Basel
SIN
Singapore
52h 39m
De la
272€
2 apr.
BSL
Basel
SIN
Singapore
54h 44m
De la
278€
31 mar.
BSL
Basel
SIN
Singapore
49h 4m
De la
279€
28 apr.
BSL
Basel
SIN
Singapore
49h 4m
De la
279€
24 mai
BSL
Basel
SIN
Singapore
52h 39m
De la
279€

Avia bilete spre Singapore

Zboruri spre Singapore care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - Singapore, iar returul îl găsești pe pagina Singapore - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Singapore sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Singapore.

Cel mai potrivit timp de a vizita Singapore

Temperatura in Singapore variază astăzi de la 28°C până la 28°C

Basel

02 Jul 2020
22°C min
23°C max

Singapore

02 Jul 2020
28°C min
28°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
Singapore

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Singapore

test

Profil