Bilete de avion din Belgrad catre Kiev

De la 51€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 51€ - 113€

Din Belgrad către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Belgrad spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu LSM Airlines pe 2021-02-02

Cel mai ieftin zbor

51 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Belgrad către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 2 februarie 2021, iar zborul va fi operat de LSM Airlines.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

LSM Airlines
2 feb.
BEG
Belgrad
IEV
Kiev
1h 49m
De la
51€
LSM Airlines
18 dec.
BEG
Belgrad
IEV
Kiev
1h 49m
De la
51€
LSM Airlines
26 feb.
BEG
Belgrad
IEV
Kiev
1h 49m
De la
51€
LSM Airlines
19 mar.
BEG
Belgrad
IEV
Kiev
1h 49m
De la
51€
LSM Airlines
26 ian.
BEG
Belgrad
IEV
Kiev
1h 49m
De la
51€
LSM Airlines
22 ian.
BEG
Belgrad
IEV
Kiev
1h 49m
De la
51€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Belgrad - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Belgrad.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 18°C până la 19°C

Belgrad

25 Sep 2020
16°C min
20°C max

Kiev

25 Sep 2020
18°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Belgrad
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil