Bilete de avion din Bologna catre Dortmund

De la 54€

Când să zbori la Dortmund ca să economiseşti

prices: 54€ - 97€

Din Bologna către Dortmund

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Dortmund este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 24 min – timp record pentru durata călătoriei din Bologna spre Dortmund în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Lauda Motion pe 2020-08-09

Cel mai ieftin zbor

54 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bologna către Dortmund găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 25 iunie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Dortmund: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Dortmund dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
25 iun.
BLQ
Bologna
DTM
Dortmund
9h 59m
De la
54€
Wizz Air
9 sept.
BLQ
Bologna
DTM
Dortmund
22h 14m
De la
55€
Wizz Air
2 sept.
BLQ
Bologna
DTM
Dortmund
22h 14m
De la
55€
Wizz Air
7 iun.
BLQ
Bologna
DTM
Dortmund
16h 34m
De la
58€
1 iul.
BLQ
Bologna
DTM
Dortmund
22h 14m
De la
60€
28 feb.
BLQ
Bologna
DTM
Dortmund
19h 54m
De la
61€

Avia bilete spre Dortmund

Zboruri spre Dortmund care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bologna - Dortmund, iar returul îl găsești pe pagina Dortmund - Bologna.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Dortmund sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Dortmund.

Cel mai potrivit timp de a vizita Dortmund

Temperatura in Dortmund variază astăzi de la 18°C până la 19°C

Bologna

28 May 2020
15°C min
15°C max

Dortmund

28 May 2020
18°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bologna
Dortmund

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Dortmund

test

Profil