Bilete de avion din Bologna catre Kiev

De la 52€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 52€ - 128€

Din Bologna către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Bologna spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu LSM Airlines pe 2020-10-15

Cel mai ieftin zbor

52 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bologna către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
22 nov.
BLQ
Bologna
IEV
Kiev
23h 49m
De la
52€
Ryanair
29 nov.
BLQ
Bologna
IEV
Kiev
23h 49m
De la
52€
Wizz Air
5 ian.
BLQ
Bologna
IEV
Kiev
18h 19m
De la
57€
Wizz Air
16 mar.
BLQ
Bologna
IEV
Kiev
18h 19m
De la
57€
Wizz Air
23 feb.
BLQ
Bologna
IEV
Kiev
18h 19m
De la
57€
Wizz Air
6 mar.
BLQ
Bologna
IEV
Kiev
18h 19m
De la
57€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bologna - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Bologna.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 13°C până la 17°C

Bologna

23 Sep 2020
16°C min
18°C max

Kiev

23 Sep 2020
13°C min
17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bologna
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil