Bilete de avion din Bologna catre Koror

De la 582€

Când să zbori la Koror ca să economiseşti

prices: 582€ - 903€

Din Bologna către Koror

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Koror este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 26 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Bologna spre Koror în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Lauda Motion pe 2020-04-19

Cel mai ieftin zbor

582 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bologna către Koror găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 10 septembrie 2020, iar zborul va fi operat de Brussels Airlines.

Koror: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Koror dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

10 sept.
BLQ
Bologna
ROR
Koror
42h 49m
De la
582€
1 oct.
BLQ
Bologna
ROR
Koror
42h 49m
De la
585€
30 sept.
BLQ
Bologna
ROR
Koror
42h 49m
De la
594€
18 feb.
BLQ
Bologna
ROR
Koror
49h 14m
De la
596€
18 mar.
BLQ
Bologna
ROR
Koror
41h 19m
De la
597€
6 mai
BLQ
Bologna
ROR
Koror
42h 49m
De la
598€

Avia bilete spre Koror

Zboruri spre Koror care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bologna - Koror, iar returul îl găsești pe pagina Koror - Bologna.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Koror sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Koror.

Cel mai potrivit timp de a vizita Koror

Temperatura in Koror variază astăzi de la 28°C până la 28°C

Bologna

26 Jan 2020
3°C min
8°C max

Koror

26 Jan 2020
28°C min
28°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bologna
Koror

Companii care zboară spre Koror

test