Bilete de avion din Bordeaux catre Craiova

De la 48€

Când să zbori la Craiova ca să economiseşti

prices: 48€ - 130€

Din Bordeaux către Craiova

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Craiova este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 8 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Bordeaux spre Craiova în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2021-05-17

Cel mai ieftin zbor

48 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bordeaux către Craiova găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 8 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Craiova: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Craiova dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

8 nov.
BOD
Bordeaux
CRA
Craiova
27h 49m
De la
48€
9 oct.
BOD
Bordeaux
CRA
Craiova
9h 19m
De la
54€
1 nov.
BOD
Bordeaux
CRA
Craiova
27h 49m
De la
56€
29 nov.
BOD
Bordeaux
CRA
Craiova
27h 49m
De la
57€
18 oct.
BOD
Bordeaux
CRA
Craiova
18h 34m
De la
60€
28 oct.
BOD
Bordeaux
CRA
Craiova
50h 44m
De la
60€

Avia bilete spre Craiova

Zboruri spre Craiova care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bordeaux - Craiova, iar returul îl găsești pe pagina Craiova - Bordeaux.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Craiova sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Craiova.

Cel mai potrivit timp de a vizita Craiova

Temperatura in Craiova variază astăzi de la 11°C până la 12°C

Bordeaux

30 Oct 2020
9°C min
11°C max

Craiova

30 Oct 2020
11°C min
12°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bordeaux
Craiova

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Craiova

test

Profil