Bilete de avion din Bratislava catre Astana (Nursultan)

De la 136€

Când să zbori la Astana (Nursultan) ca să economiseşti

prices: 136€ - 403€

Din Bratislava către Astana (Nursultan)

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Astana (Nursultan) este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 24 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Bratislava spre Astana (Nursultan) în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2022-12-16

Cel mai ieftin zbor

136 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bratislava către Astana (Nursultan) găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 29 august 2022, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Astana (Nursultan): Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Astana (Nursultan) dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

29 aug.
BTS
Bratislava
TSE
Astana (Nursultan)
25h 19m
De la
136€
17 oct.
BTS
Bratislava
TSE
Astana (Nursultan)
34h 34m
De la
142€
19 sept.
BTS
Bratislava
TSE
Astana (Nursultan)
25h 19m
De la
143€
30 sept.
BTS
Bratislava
TSE
Astana (Nursultan)
29h 34m
De la
143€
3 oct.
BTS
Bratislava
TSE
Astana (Nursultan)
34h 34m
De la
144€
16 dec.
BTS
Bratislava
TSE
Astana (Nursultan)
24h 14m
De la
145€

Avia bilete spre Astana (Nursultan)

Zboruri spre Astana (Nursultan) care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bratislava - Astana (Nursultan), iar returul îl găsești pe pagina Astana (Nursultan) - Bratislava.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Astana (Nursultan) sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Astana (Nursultan).

Cel mai potrivit timp de a vizita Astana (Nursultan)

Temperatura in Astana (Nursultan) variază astăzi de la -21°C până la -21°C

Bratislava

02 Dec 2022
1°C min
5°C max

Astana (Nursultan)

02 Dec 2022
-21°C min
-21°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bratislava
Astana (Nursultan)

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Astana (Nursultan)

test

Profil