Bilete de avion din Brisbane catre Cluj-Napoca

De la 552€

Când să zbori la Cluj-Napoca ca să economiseşti

prices: 552€ - 776€

Din Brisbane către Cluj-Napoca

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cluj-Napoca este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 36 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Brisbane spre Cluj-Napoca în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Cathay Pacific pe 2021-12-11

Cel mai ieftin zbor

552 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Brisbane către Cluj-Napoca găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 12 februarie 2022, iar zborul va fi operat de Qantas.

Cluj-Napoca: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cluj-Napoca dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

12 feb.
BNE
Brisbane
CLJ
Cluj-Napoca
44h 49m
De la
552€
16 nov.
BNE
Brisbane
CLJ
Cluj-Napoca
43h 29m
De la
590€
14 nov.
BNE
Brisbane
CLJ
Cluj-Napoca
48h 24m
De la
590€
11 ian.
BNE
Brisbane
CLJ
Cluj-Napoca
39h 19m
De la
594€
18 ian.
BNE
Brisbane
CLJ
Cluj-Napoca
39h 19m
De la
596€
25 ian.
BNE
Brisbane
CLJ
Cluj-Napoca
39h 19m
De la
596€

Avia bilete spre Cluj-Napoca

Zboruri spre Cluj-Napoca care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Brisbane - Cluj-Napoca, iar returul îl găsești pe pagina Cluj-Napoca - Brisbane.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cluj-Napoca sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cluj-Napoca.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cluj-Napoca

Temperatura in Cluj-Napoca variază astăzi de la 19°C până la 19°C

Brisbane

04 Jul 2022
11°C min
13°C max

Cluj-Napoca

04 Jul 2022
19°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Brisbane
Cluj-Napoca

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cluj-Napoca

test

Profil