Bilete de avion din Buenos Aires catre Christchurch

De la 1480€

Când să zbori la Christchurch ca să economiseşti

prices: 1480€ - 3798€

Din Buenos Aires către Christchurch

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Christchurch este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 45 ore 24 min – timp record pentru durata călătoriei din Buenos Aires spre Christchurch în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu LAN Airlines pe 2022-07-28

Cel mai ieftin zbor

1480 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Buenos Aires către Christchurch găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 21 februarie 2022, iar zborul va fi operat de British Airways.

Christchurch: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Christchurch dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

21 feb.
BUE
Buenos Aires
CHC
Christchurch
58h 34m
De la
1480€
9 feb.
BUE
Buenos Aires
CHC
Christchurch
45h 54m
De la
1486€
23 feb.
BUE
Buenos Aires
CHC
Christchurch
45h 54m
De la
1489€
7 feb.
BUE
Buenos Aires
CHC
Christchurch
49h 4m
De la
1512€
7 dec.
BUE
Buenos Aires
CHC
Christchurch
55h 59m
De la
1518€
31 ian.
BUE
Buenos Aires
CHC
Christchurch
46h 55m
De la
1532€

Avia bilete spre Christchurch

Zboruri spre Christchurch care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Buenos Aires - Christchurch, iar returul îl găsești pe pagina Christchurch - Buenos Aires.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Christchurch sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Christchurch.

Cel mai potrivit timp de a vizita Christchurch

Temperatura in Christchurch variază astăzi de la 6°C până la 8°C

Buenos Aires

28 Sep 2023
9°C min
12°C max

Christchurch

28 Sep 2023
6°C min
8°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Buenos Aires
Christchurch

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Christchurch

test

Profil