Bilete de avion din Catania catre Bordeaux

De la 28€

Când să zbori la Bordeaux ca să economiseşti

prices: 28€ - 89€

Din Catania către Bordeaux

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bordeaux este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Catania spre Bordeaux în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2020-01-16

Cel mai ieftin zbor

28 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Catania către Bordeaux găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 16 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Bordeaux: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bordeaux dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

easyJet
16 ian.
CTA
Catania
BOD
Bordeaux
2h 44m
De la
28€
easyJet
16 feb.
CTA
Catania
BOD
Bordeaux
2h 44m
De la
28€
easyJet
26 ian.
CTA
Catania
BOD
Bordeaux
2h 44m
De la
28€
easyJet
2 feb.
CTA
Catania
BOD
Bordeaux
2h 44m
De la
28€
easyJet
23 ian.
CTA
Catania
BOD
Bordeaux
2h 44m
De la
28€
easyJet
13 feb.
CTA
Catania
BOD
Bordeaux
2h 44m
De la
28€

Avia bilete spre Bordeaux

Zboruri spre Bordeaux care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Catania - Bordeaux, iar returul îl găsești pe pagina Bordeaux - Catania.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bordeaux sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bordeaux.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bordeaux

Temperatura in Bordeaux variază astăzi de la 8°C până la 12°C

Catania

22 Feb 2020
7°C min
14°C max

Bordeaux

22 Feb 2020
8°C min
12°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Catania
Bordeaux

Companii care zboară spre Bordeaux

test

Profil