Bilete de avion din Chelyabinsk catre Helsinki

De la 105€

Când să zbori la Helsinki ca să economiseşti

prices: 105€ - 185€

Din Chelyabinsk către Helsinki

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Helsinki este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 24 min – timp record pentru durata călătoriei din Chelyabinsk spre Helsinki în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu First Choice Airways pe 2021-10-08

Cel mai ieftin zbor

105 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chelyabinsk către Helsinki găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 octombrie 2021, iar zborul va fi operat de First Choice Airways.

Helsinki: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Helsinki dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

18 oct.
CEK
Chelyabinsk
HEL
Helsinki
33h 29m
De la
105€
4 oct.
CEK
Chelyabinsk
HEL
Helsinki
33h 29m
De la
109€
25 oct.
CEK
Chelyabinsk
HEL
Helsinki
33h 29m
De la
111€
31 ian.
CEK
Chelyabinsk
HEL
Helsinki
34h 49m
De la
114€
29 nov.
CEK
Chelyabinsk
HEL
Helsinki
34h 49m
De la
114€
6 dec.
CEK
Chelyabinsk
HEL
Helsinki
34h 49m
De la
114€

Avia bilete spre Helsinki

Zboruri spre Helsinki care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chelyabinsk - Helsinki, iar returul îl găsești pe pagina Helsinki - Chelyabinsk.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Helsinki sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Helsinki.

Cel mai potrivit timp de a vizita Helsinki

Temperatura in Helsinki variază astăzi de la -5°C până la -4°C

Chelyabinsk

04 Dec 2022
-13°C min
-13°C max

Helsinki

04 Dec 2022
-5°C min
-4°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chelyabinsk
Helsinki

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Helsinki

test

Profil