Bilete de avion din Chisinau catre Belfast

De la 77€

Când să zbori la Belfast ca să economiseşti

prices: 77€ - 167€

Din Chisinau către Belfast

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Belfast este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 7 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Belfast în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2020-06-16

Cel mai ieftin zbor

77 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Belfast găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 12 februarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Belfast: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Belfast dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

12 feb.
KIV
Chisinau
BFS
Belfast
10h 24m
De la
77€
15 feb.
KIV
Chisinau
BFS
Belfast
12h 24m
De la
77€
28 mar.
KIV
Chisinau
BFS
Belfast
45h 54m
De la
77€
26 feb.
KIV
Chisinau
BFS
Belfast
44h 19m
De la
82€
14 mar.
KIV
Chisinau
BFS
Belfast
12h 24m
De la
83€
25 ian.
KIV
Chisinau
BFS
Belfast
31h 19m
De la
84€

Avia bilete spre Belfast

Zboruri spre Belfast care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Belfast, iar returul îl găsești pe pagina Belfast - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Belfast sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Belfast.

Cel mai potrivit timp de a vizita Belfast

Temperatura in Belfast variază astăzi de la 5°C până la 6°C

Chisinau

18 Feb 2020
11°C min
11°C max

Belfast

18 Feb 2020
5°C min
6°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Belfast

Companii care zboară spre Belfast

test

Profil