Bilete de avion din Chisinau catre Cape Town

De la 300€

Când să zbori la Cape Town ca să economiseşti

prices: 300€ - 507€

Din Chisinau către Cape Town

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cape Town este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 25 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Cape Town în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-01-19

Cel mai ieftin zbor

300 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Cape Town găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 1 decembrie 2020, iar zborul va fi operat de Air Moldova.

Cape Town: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cape Town dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

1 dec.
KIV
Chisinau
CPT
Cape Town
35h 9m
De la
300€
6 feb.
KIV
Chisinau
CPT
Cape Town
35h 9m
De la
300€
9 feb.
KIV
Chisinau
CPT
Cape Town
35h 9m
De la
300€
18 mar.
KIV
Chisinau
CPT
Cape Town
42h 9m
De la
302€
10 nov.
KIV
Chisinau
CPT
Cape Town
35h 9m
De la
305€
18 feb.
KIV
Chisinau
CPT
Cape Town
35h 9m
De la
309€

Avia bilete spre Cape Town

Zboruri spre Cape Town care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Cape Town, iar returul îl găsești pe pagina Cape Town - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cape Town sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cape Town.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cape Town

Temperatura in Cape Town variază astăzi de la 14°C până la 18°C

Chisinau

04 Jul 2020
28°C min
28°C max

Cape Town

04 Jul 2020
14°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Cape Town

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cape Town

test

Profil