Bilete de avion din Chisinau catre Chengdu

De la 382€

Când să zbori la Chengdu ca să economiseşti

prices: 382€ - 839€

Din Chisinau către Chengdu

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chengdu este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 24 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Chengdu în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Tarom pe 2022-04-13

Cel mai ieftin zbor

382 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Chengdu găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 9 noiembrie 2021, iar zborul va fi operat de Astraeus.

Chengdu: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chengdu dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

9 nov.
KIV
Chisinau
CTU
Chengdu
59h 44m
De la
382€
16 nov.
KIV
Chisinau
CTU
Chengdu
59h 44m
De la
382€
6 nov.
KIV
Chisinau
CTU
Chengdu
59h 44m
De la
382€
27 nov.
KIV
Chisinau
CTU
Chengdu
59h 44m
De la
382€
4 dec.
KIV
Chisinau
CTU
Chengdu
59h 44m
De la
383€
11 dec.
KIV
Chisinau
CTU
Chengdu
59h 44m
De la
395€

Avia bilete spre Chengdu

Zboruri spre Chengdu care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Chengdu, iar returul îl găsești pe pagina Chengdu - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chengdu sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chengdu.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chengdu

Temperatura in Chengdu variază astăzi de la 19°C până la 21°C

Chisinau

26 Sep 2022
23°C min
23°C max

Chengdu

26 Sep 2022
19°C min
21°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Chengdu

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chengdu

test

Profil