Bilete de avion din Chisinau catre Harkiv

De la 65€

Când să zbori la Harkiv ca să economiseşti

prices: 65€ - 138€

Din Chisinau către Harkiv

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Harkiv este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 16 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Harkiv în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-07-17

Cel mai ieftin zbor

65 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Harkiv găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 6 iunie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Harkiv: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Harkiv dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
6 iun.
KIV
Chisinau
HRK
Harkiv
19h 49m
De la
65€
Wizz Air
16 iun.
KIV
Chisinau
HRK
Harkiv
40h 9m
De la
65€
Wizz Air
30 iun.
KIV
Chisinau
HRK
Harkiv
40h 9m
De la
71€
17 iul.
KIV
Chisinau
HRK
Harkiv
16h 49m
De la
77€
8 iul.
KIV
Chisinau
HRK
Harkiv
41h 59m
De la
78€
Wizz Air
1 iul.
KIV
Chisinau
HRK
Harkiv
28h 34m
De la
80€

Avia bilete spre Harkiv

Zboruri spre Harkiv care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Harkiv, iar returul îl găsești pe pagina Harkiv - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Harkiv sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Harkiv.

Cel mai potrivit timp de a vizita Harkiv

Temperatura in Harkiv variază astăzi de la 15°C până la 15°C

Chisinau

20 Sep 2020
10°C min
10°C max

Harkiv

20 Sep 2020
15°C min
15°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Harkiv

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Harkiv

test

Profil