Bilete de avion din Chisinau catre Kaliningrad

De la 79€

Când să zbori la Kaliningrad ca să economiseşti

prices: 79€ - 196€

Din Chisinau către Kaliningrad

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kaliningrad este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Kaliningrad în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2021-04-29

Cel mai ieftin zbor

79 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Kaliningrad găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 aprilie 2021, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Kaliningrad: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kaliningrad dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

17 apr.
KIV
Chisinau
KGD
Kaliningrad
15h 4m
De la
79€
15 iun.
KIV
Chisinau
KGD
Kaliningrad
15h 4m
De la
83€
17 iun.
KIV
Chisinau
KGD
Kaliningrad
25h 9m
De la
83€
24 apr.
KIV
Chisinau
KGD
Kaliningrad
15h 4m
De la
97€
31 mar.
KIV
Chisinau
KGD
Kaliningrad
15h 4m
De la
97€
7 apr.
KIV
Chisinau
KGD
Kaliningrad
15h 4m
De la
97€

Avia bilete spre Kaliningrad

Zboruri spre Kaliningrad care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Kaliningrad, iar returul îl găsești pe pagina Kaliningrad - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kaliningrad sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kaliningrad.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kaliningrad

Temperatura in Kaliningrad variază astăzi de la 1°C până la 2°C

Chisinau

03 Mar 2021
7°C min
7°C max

Kaliningrad

03 Mar 2021
1°C min
2°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Kaliningrad

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Kaliningrad

Companii care zboară spre Kaliningrad

test

Profil