Bilete de avion din Chisinau catre Kiev

De la 38€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 38€ - 104€

Din Chisinau către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ukraine International Airlines pe 2021-06-29

Cel mai ieftin zbor

38 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 30 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

30 oct.
KIV
Chisinau
IEV
Kiev
7h 39m
De la
38€
14 oct.
KIV
Chisinau
IEV
Kiev
25h 9m
De la
41€
7 nov.
KIV
Chisinau
IEV
Kiev
19h 24m
De la
49€
21 nov.
KIV
Chisinau
IEV
Kiev
19h 24m
De la
49€
12 dec.
KIV
Chisinau
IEV
Kiev
19h 24m
De la
49€
10 nov.
KIV
Chisinau
IEV
Kiev
25h 34m
De la
49€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Concediul tău se apropie, dar încă nu ai ales destinația de odihnă ? Nu-ți fă griji, îți venim noi în ajutor cu o idee faină. Ce zici de un oraș plin de istorie și arhitectură barocă ? E vorba de Kiev, orașul situat la doar 400 km de Chișinău.

Kiev - capitala Ucrainei, centrul cultural și un oraș plin de tradiții și obiceiuri ucrainene, tot ce trebuie să faci, e să-ți structurezi timpul în așa mod, pentru a reuși să descoperi splendoarea orașului, căci, îți promitem, la Kiev ai ce vedea.

Portalul Tripomatic.com a realizat un clasament, unde Kiev se încadrează în topul 10 orașe cele mai ieftine din Europa. Aici, cu 100 de euro, poți petrece un weekend uimitor.

Obiective turistice. Orice vizită la Kiev te poate surprinde. Găsește aici ocupații începînd cu Golden Gate (Poarta de Aur) a Kiev-ului, construită în anul 1037, până la o călătorie cu telecabina de-a lungul abruptului mal de vest. Kiev are câte ceva pentru toate gusturile și, cu siguranță, nu te va dezamăgi.

Odată ajuns în oraș, începe vacanța cu Kiev-Pecherska Lavra care este un complex gigant de mănăstiri ridicat într-unul dintre cartierele centrale (Pechersk) și care este considerat unul dintre cele mai sfinte locuri ortodoxe. Mașinile sunt interzise în această zonă, însă după ce vei urca prin acele locuri, vei descoperi o arhitectură incredibilă conservată de UNESCO și protejată de administrația locală. Turnul cu clopot de aici este unul dintre cele mai înalte puncte ale Kievului.

Printre blocurile sovietice vei observa o statuie înaltă de 62 metri, o siluetă ce ține în mână o spadă de 16 metri, iar în cealaltă mână-un scut de apărare. Este numită statuia Patria MAMĂ și a fost înaugurată în anul 1981, comemorînd victoria sovietică din timpul celui De-al Doilea Război Mondial. De atunci, Ucraina și-a câștigat independența. Aceasta este o statuie de tip vechi, din piatră sovietică, dar care te va impresiona, la sigur, prin grandoarea dimensiunilor și prin istoria ce o poartă.

Cercetează orașul prin vizitarea cartierelor-simbol. Astfel , descoperă Cartierul Podil. Acesta este situat de-a lungul râului Dniepr și este cel mai vechi cartier din Kiev.

Podil este extrem de classy, are propriile obiective istorice și înfățișează o arhitectură veche de toată frumusețea.

Va fi păcat dacă vizitezi Kievul, dar nu mergi noaptea în club. Îți sugerăm să intri în clubul de noapte Closer. De fapt, este o clădire de artă, unde regulat sunt organizate expoziții de picturi și piese de artă. Iar noaptea, încăperea capătă energie, miros de distracție și muzică techno. Dacă ai puțin noroc, prinzi și vreun festival de muzică indie care se organizează regulat. Festivalul anual este Streshka, unde participă artiști cunoscuți.

După o noapte distractivă, ai nevoie de puteri noi, și cum altfel să capeți energie, decât dacă mănânci bine. Treci pe la restaurantul Ostanya Barikada, situat în centrul comercial Globus Mall. Încearcă neapărat gustul autohton al borșului roșu ucrainean care se servește cu ardei iute și smântână.

La apusul zilei, vizitează River Port, un mic bar amplasat pe vechiul port al râului. Savurează un pahar de vin sau o ceașcă de cafea, admirînd peisajele spectaculoase ale naturii și delectîindu-te cu muzică vie în stil indie.

Când e mai bine să zbori la Kiev ? Cea mai plăcută perioadă este Mai – Septembrie. Asta dacă nu vrobim și de perioada de Crăciun care te încarcă cu atmosfera sărbătorilor de iarnă și te bucură cu priveliștea Kievului îmbrăcat în decor de luminițe. Mai mult, ai șansa să faci schi chiar în centrul orașului. Da, schi în oraș, căci sunt amplasate pârtii artificiale și patinoare la care poți merge cu prietenii sau cu familia. Dacă mergi vara, poți profita, în schimb, de soare pentru a vizita muzee și monumente. În perioada de vară, turiștii vizitează Kievul pentru plajele aglomerate între Fluviul Dniepr și râul Desenka, aflate la doar o sută kilometri de oraș.

Viza pentru Ucraina. Pentru vizitarea Ucrainei nu ai nevoie de viză turistică, important este să deții orice tip de pașaport și să respecți termenul de ședere nu mai mult de 90 de zile.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Cele mai bune luni pentru a călători la Kiev sunt Iulie și August, atunci temperatura medie este 21 grade Celsius, iar clima este foarte frumoasă. Poți face plajă pe malurile fluviului Dniepr și poți prinde brizele solare.

Chisinau

02 Oct 2020
12°C min
12°C max

Kiev

02 Oct 2020
15°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Kiev

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Kiev

Aeroportul Borispol

29 km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Internațional Borytspil este cel mai mare din Ucraina și unul dintre cele două care oferă zboruri din capitală. Toate avioanele ce vin din direcția Europei decolează în acest aeroport. Există două modalități pentru a ajunge de la aeroport în centrul orașului - autobuz și taxi. Autobuzele de tip Skybus efectuează curse regulate între aeroport și centrul orașului Kiev, făcînd doar o oprire la gara centrală. Autobuzele pleacă de la terminalele B și D. Ele opresc la stația de metrou Kharkivska. O astfel de călătorie costă 1.80 euro și durează 40 de minute. Taxiurile staționează chiar la ieșirea din aeroport. Îți recomandăm să călătorești doar cu taxiurile oficiale, stația lor aflîndu-se imediat după ieșirea din terminale. Costul unei curse este între 3.79 - 4.49 euro și durează 25-30 minut

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil