Bilete de avion din Chisinau catre Kigali

De la 397€

Când să zbori la Kigali ca să economiseşti

prices: 397€ - 573€

Din Chisinau către Kigali

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kigali este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 15 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Kigali în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-06-06

Cel mai ieftin zbor

397 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Kigali găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 6 iunie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Kigali: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kigali dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

6 iun.
KIV
Chisinau
KGL
Kigali
15h 4m
De la
397€
2 iul.
KIV
Chisinau
KGL
Kigali
15h 4m
De la
397€
25 iun.
KIV
Chisinau
KGL
Kigali
15h 4m
De la
397€
15 aug.
KIV
Chisinau
KGL
Kigali
15h 4m
De la
397€
30 iul.
KIV
Chisinau
KGL
Kigali
15h 4m
De la
397€
5 sept.
KIV
Chisinau
KGL
Kigali
15h 4m
De la
397€

Avia bilete spre Kigali

Zboruri spre Kigali care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Kigali, iar returul îl găsești pe pagina Kigali - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kigali sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kigali.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kigali

Temperatura in Kigali variază astăzi de la 19°C până la 19°C

Chisinau

22 Sep 2020
11°C min
11°C max

Kigali

22 Sep 2020
19°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Kigali

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kigali

test

Profil