Bilete de avion din Chisinau catre Palma de Mallorca

De la 50€

Când să zbori la Palma de Mallorca ca să economiseşti

prices: 50€ - 155€

Din Chisinau către Palma de Mallorca

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Palma de Mallorca este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Palma de Mallorca în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2022-04-07

Cel mai ieftin zbor

50 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Palma de Mallorca găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 februarie 2022, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Palma de Mallorca: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Palma de Mallorca dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

17 feb.
KIV
Chisinau
PMI
Palma de Mallorca
15h 34m
De la
50€
10 mar.
KIV
Chisinau
PMI
Palma de Mallorca
16h 14m
De la
50€
26 feb.
KIV
Chisinau
PMI
Palma de Mallorca
26h 24m
De la
50€
18 mar.
KIV
Chisinau
PMI
Palma de Mallorca
6h 24m
De la
52€
31 ian.
KIV
Chisinau
PMI
Palma de Mallorca
15h 4m
De la
52€
14 feb.
KIV
Chisinau
PMI
Palma de Mallorca
15h 4m
De la
52€

Avia bilete spre Palma de Mallorca

Zboruri spre Palma de Mallorca care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Palma de Mallorca, iar returul îl găsești pe pagina Palma de Mallorca - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Palma de Mallorca sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Palma de Mallorca.

Cel mai potrivit timp de a vizita Palma de Mallorca

Temperatura in Palma de Mallorca variază astăzi de la 11°C până la 11°C

Chisinau

28 Nov 2021
11°C min
11°C max

Palma de Mallorca

28 Nov 2021
11°C min
11°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Palma de Mallorca

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Palma de Mallorca

test

Profil