Bilete de avion din Chisinau catre Praga

De la 26€

Când să zbori la Praga ca să economiseşti

prices: 26€ - 149€

Din Chisinau către Praga

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Praga este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Praga în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-03-11

Cel mai ieftin zbor

27 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Praga găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 11 martie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Praga: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Praga dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
11 mar.
KIV
Chisinau
PRG
Praga
1h 59m
De la
26.4€
Wizz Air
1 apr.
KIV
Chisinau
PRG
Praga
1h 59m
De la
28.6€
Wizz Air
4 mar.
KIV
Chisinau
PRG
Praga
1h 59m
De la
31.9€
Wizz Air
23 feb.
KIV
Chisinau
PRG
Praga
1h 59m
De la
31.9€
Wizz Air
29 mar.
KIV
Chisinau
PRG
Praga
1h 59m
De la
38.5€
Wizz Air
9 feb.
KIV
Chisinau
PRG
Praga
1h 59m
De la
45.1€

Avia bilete spre Praga

Zboruri spre Praga care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Praga, iar returul îl găsești pe pagina Praga - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Praga sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Praga.

Cel mai potrivit timp de a vizita Praga

Temperatura in Praga variază astăzi de la 4°C până la 8°C

Chisinau

29 Jan 2020
1°C min
2°C max

Praga

29 Jan 2020
4°C min
8°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Praga

Companii care zboară spre Praga

test