Bilete de avion din Chisinau catre Rotterdam

De la 79€

Când să zbori la Rotterdam ca să economiseşti

prices: 79€ - 201€

Din Chisinau către Rotterdam

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Rotterdam este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Rotterdam în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-10-20

Cel mai ieftin zbor

79 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Rotterdam găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 30 ianuarie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Rotterdam: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Rotterdam dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

30 ian.
KIV
Chisinau
RTM
Rotterdam
20h 34m
De la
79€
12 dec.
KIV
Chisinau
RTM
Rotterdam
16h 9m
De la
82€
6 feb.
KIV
Chisinau
RTM
Rotterdam
20h 34m
De la
82€
20 oct.
KIV
Chisinau
RTM
Rotterdam
6h 4m
De la
83€
13 oct.
KIV
Chisinau
RTM
Rotterdam
6h 4m
De la
86€
16 ian.
KIV
Chisinau
RTM
Rotterdam
20h 34m
De la
88€

Avia bilete spre Rotterdam

Zboruri spre Rotterdam care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să-ți cumperi un bilet spre Rotterdam? Ești plictisit de vacanțe monotone și orașe identice, ai nevoie de o evadare nebună? Atunci WELCOME to Rotterdam: orașul mereu viu indiferent de oră. Rotterdam-ul este bine cunoscut datorită portului care este unul dintre cele mai mari din lume. Aici te vei bucura de cafenele în stil minimalist, de shopping calitativ, de evenimente neordinare, dar și de nopți nebune. Rotterdam-ul mai este numit și Poarta Europei, care a fost reconstruit dintr-un oraș vechi într-o adevărată Mecca pentru cumpărători. Vrei să vezi cum arată o renaștere după război ? Atunci te îndrumăm să descoperi arhitectura olandeză și clădirile inovatoare și îndrăznețe ale Rotterdam-ului.

Când este mai bine să zbori la Rotterdam? Dacă ai văzut deja Amsterdam-ul și ai nevoie de aventuri noi, atunci Rotterdam îți poate oferi senzații tari.
Când este cel mai bine să-ți cumperi un bilet la Rotterdam? Noi zicem că vara.
Cele mai bune luni pentru vreme bună la Rotterdam sunt Iunie, Iulie, August și Septembrie. Atunci ploile sunt slabe, iar soarele îți va înfrumuseța vacanța. Să recunoaștem, lucru mai rar pentru Olanda unde vremea este preponderant ploioasă. Chiar dacă poți prinde ploi, Rotterdam-ul te va cuceri prin stilul său unic. Situat pe râul Mass, orașul a fost grav rănit în timpul celui De-al 2-lea Război Mondial, dar în scurt timp acesta s-a ridicat din nou, de această dată, cu o mulțime de obiective turistice și o arhitectură splendidă.Muzeele. Neapărat trebuie să le vizitezi. Poți începe cu Kunsthal, muzeul de artă deschis în 1992. Colecții permanente nu sunt, dar se organizează expoziţii temporare. Este amplasat în Museumpark, Westzeedijk 341. Deschis de marţi până sâmbătă între orele 10:00 şi 17:00. Un bilet de intrare costă 11 euro pentru adulţi, pentru tineri între 13 şi 18 ani, costă 4 euro, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit. Natuurhistorisch Museum este un alt muzeu pe care merită să-l vizitezi. Acesta este localizat în Villa Dijkzigt construită în 1852. Are aproximativ 400 000 de exponate, insecte, moluşte, dar şi vertebrate şi plante. Adresa sa este Westzeedijk 345 și are ușile deschise zilnic, de marţi până duminică, între 11:00 şi 17:00. Costul unui bilet este de 7 euro pentru adulţi, 3,5 euro pentru copiii până la 15 ani şi gratuit pentru copii de până la 4 ani. O altă atracție turistică este Witte de With Center for Contemporary Art. Construită în 1990 ca instituţie publică internaţională, aceasta este o alternativă a muzeelor tradiţionale de artă modernă şi contemporană. La rândul său, acesta este considerat unul dintre cele mai influente şi prestigioase spaţii expoziţionale din lume. Este localizat în Witte de Withstraat 50, la 15 minute de mers pe jos de la Rotterdam Central Station.La două minute de mers pe jos de la gara centrală, vizitează și Rotterdam Zoo. Înființată încă din 1857, aceasta a devenit pe parcursul anilor cea mai mare grădină zoo din Olanda. Dacă mergi acolo, cu siguranță, te vei întoarce în copilărie și vei avea ocazia să admiri animăluțe rare care sunt incluse în cartea roșie.Te sfătuim să vezi și cea mai veche biserică din Rotterdam, Pilgrimfathers' church, o biserică construită în 1417.Dacă vrei să vezi și împrejurimile orașului Rotterdam, cel mai frumos ar fi să te duci la faimoasele mori de vânt din Kinderdijk. Aici, există 19 mori de vânt, care sunt păstrate pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.Pentru cei ce au mai mult timp să viziteze, alte obiective turistice care vor stârni interesul sunt - Volkenkundig Museum, muzeul etnografic , Historisch Museum , Museum of Chess-Pieces, Chabot Museum, Wereldmuseum sau Mariniersmuseum.

Viza turistică pentru Rotterdam. Dacă te întrebi ce faci cu viza, să știi că cetățenii din Republica Moldova care posedă pașapoarte biometrice nu au nevoie de viză turistică pentru Rotterdam, Olanda.Totuși, cetățenii care dețin pașaport simplu au nevoie de viză, acesta poate fi obținută la ambasadă. Taxa pentru viza turistică este 35 EUR.

Cel mai potrivit timp de a vizita Rotterdam

Există o perioadă în care poți savura orașul fără precipitații urâte. Lunile în care îți sugerăm să-ți iai un bilet sunt Iunie, Iulie sau August. Pe lângă căldura primită, vei avea parte și de cer senin.

Chisinau

02 Jul 2020
27°C min
27°C max

Rotterdam

02 Jul 2020
16°C min
17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Rotterdam

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Rotterdam

Aeroportul Rotterdam-Haga

6km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Ca orice oraș din Olanda, Rotterdam-ul este foarte bine amenajat pentru transportul Eco - bicicleta. Poți să închiriezi o bicicletă chiar din aeroportul Rotterdam, aceastate va costa 25EUR. Altă modalitate ca să ajungi din aeroport în centru orașului este autobuzul, chiar la ieșire vei găsi o stație unde sunt anunțate orele de plecare, iar costul biletului este 8 EUR. Dacă vii prin Amsterdam, atunci va trebui să iai trenul direct din aeroprt. Acesta cu siguranță te va aduce la Rotterdam.

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Rotterdam

test

Profil