Bilete de avion din Chisinau catre San Jose

De la 279€

Când să zbori la San Jose ca să economiseşti

prices: 279€ - 820€

Din Chisinau către San Jose

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către San Jose este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 29 ore 56 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre San Jose în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-11-10

Cel mai ieftin zbor

279 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către San Jose găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 septembrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

San Jose: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către San Jose dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

22 sept.
KIV
Chisinau
SJO
San Jose
48h 15m
De la
279€
30 ian.
KIV
Chisinau
SJO
San Jose
45h 21m
De la
280€
12 ian.
KIV
Chisinau
SJO
San Jose
46h 51m
De la
281€
23 ian.
KIV
Chisinau
SJO
San Jose
54h 21m
De la
281€
2 feb.
KIV
Chisinau
SJO
San Jose
44h 56m
De la
287€
27 oct.
KIV
Chisinau
SJO
San Jose
43h 56m
De la
289€

Avia bilete spre San Jose

Zboruri spre San Jose care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - San Jose, iar returul îl găsești pe pagina San Jose - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre San Jose sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia San Jose.

Cel mai potrivit timp de a vizita San Jose

Temperatura in San Jose variază astăzi de la 23°C până la 26°C

Chisinau

12 Jul 2020
18°C min
18°C max

San Jose

12 Jul 2020
23°C min
26°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
San Jose

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre San Jose

test

Profil