Bilete de avion din Chisinau catre Santander

De la 63€

Când să zbori la Santander ca să economiseşti

prices: 63€ - 132€

Din Chisinau către Santander

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Santander este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 11 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Santander în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-10-06

Cel mai ieftin zbor

63 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Santander găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 6 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Santander: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Santander dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

6 oct.
KIV
Chisinau
SDR
Santander
11h 14m
De la
63€
9 feb.
KIV
Chisinau
SDR
Santander
20h 39m
De la
66€
23 feb.
KIV
Chisinau
SDR
Santander
20h 39m
De la
66€
19 ian.
KIV
Chisinau
SDR
Santander
20h 39m
De la
66€
26 ian.
KIV
Chisinau
SDR
Santander
20h 39m
De la
67€
16 mar.
KIV
Chisinau
SDR
Santander
20h 39m
De la
67€

Avia bilete spre Santander

Zboruri spre Santander care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Santander, iar returul îl găsești pe pagina Santander - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Santander sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Santander.

Cel mai potrivit timp de a vizita Santander

Temperatura in Santander variază astăzi de la 20°C până la 22°C

Chisinau

12 Jul 2020
23°C min
23°C max

Santander

12 Jul 2020
20°C min
22°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Santander

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Santander

test

Profil