Bilete de avion din Chisinau catre Taipei

De la 285€

Când să zbori la Taipei ca să economiseşti

prices: 285€ - 479€

Din Chisinau către Taipei

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Taipei este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 25 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Taipei în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-10-11

Cel mai ieftin zbor

285 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Taipei găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 martie 2020, iar zborul va fi operat de Air Moldova.

Taipei: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Taipei dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

17 mar.
KIV
Chisinau
TPE
Taipei
28h 44m
De la
285€
12 mar.
KIV
Chisinau
TPE
Taipei
42h 44m
De la
308€
12 feb.
KIV
Chisinau
TPE
Taipei
46h 9m
De la
313€
27 feb.
KIV
Chisinau
TPE
Taipei
42h 44m
De la
314€
16 feb.
KIV
Chisinau
TPE
Taipei
42h 44m
De la
314€
1 mar.
KIV
Chisinau
TPE
Taipei
42h 44m
De la
320€

Avia bilete spre Taipei

Zboruri spre Taipei care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Taipei, iar returul îl găsești pe pagina Taipei - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Taipei sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Taipei.

Cel mai potrivit timp de a vizita Taipei

Temperatura in Taipei variază astăzi de la 25°C până la 26°C

Chisinau

26 May 2020
17°C min
17°C max

Taipei

26 May 2020
25°C min
26°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Taipei

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Taipei

test

Profil