Bilete de avion din Chisinau catre Zanzibar

De la 323€

Când să zbori la Zanzibar ca să economiseşti

prices: 323€ - 499€

Din Chisinau către Zanzibar

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Zanzibar este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 15 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Zanzibar în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2021-05-24

Cel mai ieftin zbor

323 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Zanzibar găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 2 mai 2021, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Zanzibar: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Zanzibar dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

2 mai
KIV
Chisinau
ZNZ
Zanzibar
30h 39m
De la
323€
23 apr.
KIV
Chisinau
ZNZ
Zanzibar
19h 39m
De la
328€
23 mai
KIV
Chisinau
ZNZ
Zanzibar
30h 39m
De la
328€
13 sept.
KIV
Chisinau
ZNZ
Zanzibar
46h 44m
De la
333€
24 mai
KIV
Chisinau
ZNZ
Zanzibar
15h 39m
De la
334€
13 mai
KIV
Chisinau
ZNZ
Zanzibar
30h 39m
De la
336€

Avia bilete spre Zanzibar

Zboruri spre Zanzibar care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Zanzibar, iar returul îl găsești pe pagina Zanzibar - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Zanzibar sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Zanzibar.

Cel mai potrivit timp de a vizita Zanzibar

Temperatura in Zanzibar variază astăzi de la 24°C până la 24°C

Chisinau

19 Apr 2021
9°C min
9°C max

Zanzibar

19 Apr 2021
24°C min
24°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Zanzibar

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Zanzibar

test

Profil