Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Chisinau la Moscova

De la 88€

Când să zbori la Moscova ca să economiseşti

prices: 88€ - 135€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Chisinau către Moscova

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Moscova este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Moscova în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2019-12-27

Cel mai ieftin zbor

88 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Moscova găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 decembrie 2019, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Moscova: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

FlyOne
27 dec.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
1h 59m
De la
88€
FlyOne
4 nov.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
1h 59m
De la
89€
FlyOne
19 feb.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
1h 59m
De la
89€
FlyOne
25 mar.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
1h 59m
De la
89€
FlyOne
27 feb.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
1h 59m
De la
89€
FlyOne
5 mar.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
1h 59m
De la
89€

Avia bilete spre Moscova

Zboruri spre Moscova care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Moscova, iar returul îl găsești pe pagina Moscova - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Moscova sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Moscova.

Citeste mai multe despre Moscova

Companii care zboară spre Moscova