Bilete de avion din Cluj-Napoca catre New York

De la 182€

Când să zbori la New York ca să economiseşti

prices: 182€ - 242€

Din Cluj-Napoca către New York

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către New York este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 19 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Cluj-Napoca spre New York în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-12-09

Cel mai ieftin zbor

182 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Cluj-Napoca către New York găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 iulie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

New York: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către New York dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

22 iul.
CLJ
Cluj-Napoca
NYC
New York
37h 29m
De la
182€
14 apr.
CLJ
Cluj-Napoca
NYC
New York
58h 44m
De la
183€
28 mar.
CLJ
Cluj-Napoca
NYC
New York
21h 54m
De la
184€
2 apr.
CLJ
Cluj-Napoca
NYC
New York
33h 44m
De la
187€
18 oct.
CLJ
Cluj-Napoca
NYC
New York
35h 49m
De la
191€
15 iul.
CLJ
Cluj-Napoca
NYC
New York
41h 59m
De la
192€

Avia bilete spre New York

Zboruri spre New York care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Cluj-Napoca - New York, iar returul îl găsești pe pagina New York - Cluj-Napoca.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre New York sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia New York.

Cel mai potrivit timp de a vizita New York

Temperatura in New York variază astăzi de la 12°C până la 14°C

Cluj-Napoca

30 Oct 2020
8°C min
8°C max

New York

30 Oct 2020
12°C min
14°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Cluj-Napoca
New York

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre New York

Companii care zboară spre New York

test

Profil