Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Cologne la Barcelona

De la 18€

Când să zbori la Barcelona ca să economiseşti

prices: 18€ - 57€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Cologne către Barcelona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Barcelona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Cologne spre Barcelona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2019-10-26

Cel mai ieftin zbor

18 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Cologne către Barcelona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 2 noiembrie 2019, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Barcelona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
2 nov.
CGN
Cologne
BCN
Barcelona
2h 9m
De la
18€
Ryanair
30 nov.
CGN
Cologne
BCN
Barcelona
2h 9m
De la
18€
Ryanair
11 ian.
CGN
Cologne
BCN
Barcelona
2h 9m
De la
21€
Ryanair
19 ian.
CGN
Cologne
BCN
Barcelona
2h 9m
De la
21€
Ryanair
14 dec.
CGN
Cologne
BCN
Barcelona
2h 9m
De la
21€
Ryanair
24 ian.
CGN
Cologne
BCN
Barcelona
2h 9m
De la
21€

Avia bilete spre Barcelona

Zboruri spre Barcelona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Cologne - Barcelona, iar returul îl găsești pe pagina Barcelona - Cologne.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Barcelona sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Barcelona.

Citeste mai multe despre Barcelona

Companii care zboară spre Barcelona