Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Cologne la Sankt Petersburg

De la 66€

Când să zbori la Sankt Petersburg ca să economiseşti

prices: 66€ - 143€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Cologne către Sankt Petersburg

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sankt Petersburg este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Cologne spre Sankt Petersburg în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Eurowings pe 2020-07-04

Cel mai ieftin zbor

66 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Cologne către Sankt Petersburg găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Sankt Petersburg: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

26 ian.
CGN
Cologne
LED
Sankt Petersburg
28h 4m
De la
66€
18 nov.
CGN
Cologne
LED
Sankt Petersburg
31h 49m
De la
66€
21 oct.
CGN
Cologne
LED
Sankt Petersburg
34h 34m
De la
67€
1 feb.
CGN
Cologne
LED
Sankt Petersburg
36h 59m
De la
69€
19 ian.
CGN
Cologne
LED
Sankt Petersburg
28h 4m
De la
70€
2 dec.
CGN
Cologne
LED
Sankt Petersburg
31h 49m
De la
72€

Avia bilete spre Sankt Petersburg

Zboruri spre Sankt Petersburg care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Cologne - Sankt Petersburg, iar returul îl găsești pe pagina Sankt Petersburg - Cologne.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sankt Petersburg sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sankt Petersburg.

Citeste mai multe despre Sankt Petersburg

Companii care zboară spre Sankt Petersburg